Flyg

Flyg till Dubai

flybiljetter dubai

Emirates är Dubais egna flygbolag

Allt fler flygbolag, med flygrutter från Sverige, har resor till Dubai. I takt med att konkurrensen ökat, har priserna på flygbiljetter gått ner. Nu kan du, om du har lite framförhållning, hitta billiga flygbiljetter till Dubai för under 5000:-.

Det enda bolaget som har flyg utan mellanlandningar från Arlanda/Stockholm, är Norwegian. Norwegian har även överlag bra priser på sina flygbiljetter, även om de inte alltid är billigast. De har inte heller lika många avgångar som en del av de andra bolagen. Norwegian flyger ut måndag, onsdag och fredag med hemresa tisdag, torsdag och lördag.

Flygbolag som har tätare avgångar och som flyger året runt är till exempel British Airways och Lufthansa.

Flyger man direkt tar det 7 timmar och 20 minuter. Behöver man byta någonstans kan det ta allt mellan 9 och 15 timmar, eller ännu mer beroende på väntetid vid mellanlandningen.

Dubais flygplats är stor. Den är faktiskt en av världens största byggnader till yta. Den är även en av hela Mellanösterns viktigaste flygplatser där mängder av passagerare passerar varje dag.

Värt att ha i åtanke är att flygen till Dubai ibland landar i grannemiraten Sharjah eller Ras Al Khaimah. Det gäller i princip bara charterflyg och lågprisflyg inom Mellanöstern och till och från Afrika och Asien. Att åka från flygplatsen i Sharjah till Dubai tar drygt en timme, från den i Ras Al Khaimah ungefär två timmar. Det är inte svårt att ta sig från dessa platser till Dubai.

Att boka flygbiljetter till Dubai är enkelt och det gör du lätt här.