Atlantis Hotel Palm Jumeirah

Atlantis Hotel är inte billigt, men otroligt

boka atlantis dubai

Atlantis Palm Jumeirah

Atlantis Hotel Palm Jumeirah är beläget på den bortre sidan på The Palm. Dit tar du dig enklast via den monorail som går där och stannar precis vid hotellet. Jumeirah The Atlantis Hotel liknar Atlantis Resort på Bahamas. Atlantis är utan tvekan ett mycket känt hotell i Dubai, kanske det mest kända efter Burj Al Arab.

Detta skandalöst dekadenta och excentriska hotell öppnade i november 2008. Invigningen hade mer fyrverkerier än OS i Peking och hade en synkroniserad ljusshow som lös upp hela Palm Island. Hotellets läge, ensamt på toppen av ön The Palm, är ett mindre mirakel med tanke på logistiken för att få till detta bygge mitt i havet.

Varje rum och svit på Atlantis har en magnifik utsikt. Du kan välja att titta utmed det klara azurblå vattnet mot den arabiska golfen eller The Palm, Jumeirah. Sviterna i hotellet är praktfullt inredda med walk-in garderober, stora utrymmen och lyxiga badrum. Den spektakulära Bridge Suite sträcker sig över hela Royal Towers och har en privat hiss och en butler tillgänglig 24 timmar om dygnet. Suites of The Lost Chambers är verkligen extraordinärt. Med särskild post foyers och svepande trappor har det stora sovrummet golvet till taket vyer i den fascinerande marina världen av The Ambassador Lagoon.

Från fina restauranger till mer ordinär med rolig mat, kändiskockar till poolsnacks, inomhus till al-fresco - har Atlantis 17 restauranger, barer och salonger som passar alla smaker. Hotellet har också omfattande färsk- och saltvatten-pooler och utställningar, vattensporter som vindsurfing, kajakpaddling & segling, shopping, ett underhållningskomplex och en nattklubb.Väldigt mycket Dubai helt enkelt.

På Atlantis, kan du dyka till en värld av vattenlevande spänning. Njut av spänningen i Aquaventure vattenpark - överfyllda med 42 roliga tunnland, vattenrutschkanor, floder och forsar. Utforska det marina livet i Dubai genom korridorerna i The Lost Chambers. Här får du se mycket, om inte nästan allt, som finns under vattnet. Möt Atlantis mest lekfulla boende på Dolphin Bay och göra din dolphoin drömmar på Dolphin Bay. Dyk på dykcentret på Atlantis för ett enastående äventyr under vattnet. Du kommer älska det, oavsett om detta är ditt första eller tusende dyk.

Att bo på detta hotell kommer definitivt innebär en unik upplevelse.