Hotell

Boka hotell i Dubai

Dubai hotellMed över 550 hotell att välja bland, är valet av var du vill bo i Dubai inte en helt lätt uppgift. Du kan välja bland hotell vid stranden eller centrum, affärshotell eller mer av en resort med spa, moderna eller traditionella, budget eller femstjärniga. Alla dessa val går även att kombinera. Som du ser är alternativen i princip oändliga.

Dubai är känt över hela världen för alla hotell som det har att erbjuda. Många av dessa hotell är rättmätigt lyxiga och tillhandahålla den bästa möjliga servicen – låt det vara limousiner eller särskilda butlerservice dygnet runt. Det är dock bara ena delen av Dubai.

Det finns en missuppfattning bland de som besöker Dubai för första gången om att alla hotell i denna stad tar ut flera tusen dollar för en enda natt. Inget kan vara längre från sanningen. I själva verket är staden hem till några väldigt prisvärda hotell som dessutom klarar av att ge bra service till sina gäster. Billiga hotell i Dubai går med andra ord att hitta.

För de av er som vill boka rum hos en av de större hotellkedjorna finns Hyatt, Sheraton, Westin, Fairmont, Shangri Ritz Carlton, Marriot, Hilton, Radisson, Ibis och Holiday Inn Express alla representerade här. Att hitta ett bra hotell i Dubai är inte svårt.

Ett tips för att få ner kostnaden på hotellrummet är att försöka vara flexibel med datumen samt att söka efter erbjudanden. Vissa har hotell har nämligen lägre pris per natt om du stannar längre än ett visst antal dagar. En dag ytterligare kan därmed sänka hotellkostnaden per natt en hel del.